Docenten

Op deze pagina vindt u informatie over de lesmodule, hoe u deze kunt boeken en kunt u aan de slag met verdiepende stof voor uw leerlingen. Ga naar:

Lesmodule de Energiecrisis

Lesmodule de Energiecrisis heeft als doel om scholieren te onderwijzen over de energietransitie. De lesmodule behandelt hoe deze transitie bewerkstelligd kan worden en wat er gebeurt als de transitie op zich laat wachten. 

De module is ontwikkeld in samenwerking met de Bètapartners Academie van de UvA en is geschikt voor leerlingen van 3 tot 6 VWO en 4 en 5 HAVO. Doordat zowel maatschappelijke als technische aspecten van duurzaamheid aan bod komen, is de lesmodule erg geschikt om te helpen bij een profielkeuze en als uitgangspunt voor een profielwerkstuk.

De afgelopen drie jaar hebben wij al meer dan 20 scholen bezocht en daarmee duizenden scholieren bereikt. Vindt u duurzaamheid ook een belangrijk thema en wilt u uw leerlingen door middel van een leuk project bewust maken van de duurzame vraagstukken en oplossingen? Dan is deze lesmodule daarvoor erg geschikt! U kunt met ons in contact komen door een email te sturen via de contactpagina. Voor impressies van eerdere projecten kunt u terecht bij onze foto-impressie pagina of bekijk hoe een lesdag eruit ziet!

Wij hopen snel bij u op school langs te komen!